plastic kaarten|FAQ

Veelgestelde vragen

Plastic kaarten van de hoogste kwaliteit tegen zo'n lage prijs. Hoe kan dat?

Goedkoopdrukwerk werkt nauw samen met drukkerijen in Oost-Europa. Doordat de personeelskosten en materiaalkosten daar veel lager liggen dan in België hebben wij veel minder kosten en dat voordeel geven we graag aan u door. Zo kunnen wij dezelfde plastic kaarten dus voordeliger produceren dan andere Belgische bedrijven. Om te garanderen dat uw gedrukte plastic cards aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, werken we uitsluitend samen met drukkerijen die over de meest geavanceerde persen en technieken beschikken en houden we zelf toezicht op de productie.

Wat is de standaardafmeting van plastic kaarten?

Goedkoopdrukwerk produceert kaarten volgens de ISO-standaard van 85,75mm x 54mm, de normale dikte is 0,76mm (met een 0,04mm variatie).

Welke afmetingen heeft mijn ontwerp nodig?

De standaardafmeting plus 3mm afloop aan alle kanten.

Wanneer zal ik mijn plastic cards ontvangen?

Afhankelijk van de hoeveelheid en opties die u heeft gekozen duurt het ongeveer 14 dagen na uw goedkeuring van de proefdruk en ontvangst van de betaling. Uiteraard kunnen wij uw kaarten met spoed drukken, onze salesafdeling
(Klik hier om een e-mail te sturen) licht u graag in over de mogelijkheden en bijkomende extra kosten.

Worden de plastic cards geleverd en kan ik ze ook afhalen?

Bestellingen in België worden geleverd mits een kleine onkostenvergoeding. U kunt uw plastic cards ook afhalen op afspraak in ons kantoor in Antwerpen.

Wat is uw minimale bestelhoeveelheid?

Of u nu één of een miljoen kaarten bestelt, wij staan voor u klaar. In alle gevallen zult u merken dat wij de goedkoopste zijn. Uiteraard geldt dat hoe meer kaarten u bestelt, hoe lager de stukprijs is!

Kan ik plastic cards door uw grafisch team laten ontwerpen?

Dat kan zeker. Of het nu gaat om plastic naamkaartjes, plastic betaalkaarten, plastic klantenkaarten of nog iets anders, ons team van grafische medewerkers staat u graag bij om samen met u de ideale plastic kaarten te ontwerpen. Klik hier om ontact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Welke soorten plastic cards zijn er?

Afhankelijk van uw noden en wensen kiest u voor plastic cards met of zonder magneetstrip, barcode, veld voor handtekening, transparante folie of UV-lak. Vraagt u zich af welke opties voor het beste zijn voor uw plastic kaarten, neem dan gerust contact op.

Waarvoor worden plastic kaarten gebruikt?

De meest voorkomende plastic cards die we produceren zijn naamkaartjes, lidkaarten, klantenkaarten, spaarkaarten, cadeaukaarten, credit cards en sleutelkaarten. Daarnaast worden plastic cards nog voor tal van andere doeleinden ingezet.

Nog andere vragen over het ontwerp en/of de productie van uw plastic kaarten? Neem gerust contact op via ons contactformulier.

© 2024 Plastic-Cards.be | FAQ | Contacteer ons